Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/www/iospect.dk/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Så er det højsæson for Isolatører

Det er koldt derude, og landets Isolatører mærker travlhed – det er højsæson for isoleringsopgaver.

I takt med at der kommer flere og flere brugere af Isolatør-værktøjet IsoSpect, får vi fine tilbagemeldinger på brugen af appen. Senest har vi fået brugbart input til forbedringer som kan hjæpe når man står ude hos kunden og er ved at forberede opgaven.

Vi har allerede et stærkt og yderst brugbart værktøj i appen IsoSpect, og det er ambitionen at vi gennem vedligehold og opdateringer kan fastholde den position, Det sikrer vi blandt andet ved at lytte til brugerne, og implementere deres gode forslag.

De sidste ugers input og egne test vil senere på sæsonen udmønte sig i en opdateret og endnu bedre version. Vi siger tak til de isolatører der bridrager til den fortsatte udvikling, og til alle jer nye isolatører der kommer med i samarbejdet i den kommende tid, vil vi opfordre jer til at give os input, så vi sammen kan gøre IsoSpect appen bedre og bedre, sæson for sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

INFO@IOSPECT.DK – TLF: +45 4290 9008 – Leopardvej 2, 7700 Thisted – CVR: 40562362