Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/www/iospect.dk/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Ny Spector App til Jysk Vindues Rådgivning

Jysk Vindues Rådgivning får udviklet deres egen version af SPECTOR App.

I branchen bruger man ofte papirbilag og et kamera eller en iPhone til fotodokumentation, f.eks i forbindelse med et vindueseftersyn. Når man kommer hjem på kontoret bruger man efterfølgende en del tid på at samle observationer og fotos.

Med Jysk Vindeus Rådgivnings nye Spector App spares der en del timer på kontoret efter endt kundebesøg fordi SPECTOR App samler svar og fotodokumentation automatisk.

Det har været et klart ønske fra Jysk Vindues Rådgivning at kvaliteten højnes ved f.eks skadesgennemgang – den nye App sørger for at alle relevante spørgsmål til opgaven bliver besvaret. Checklisten sikrer at alt er gennemgået inden man kører fra kundebesøget og hvis kunden ønsker det kan man på stedet sende en rapport med resultater og fotodokumentation – det giver tryghed og gennemsigtighed for kunden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

INFO@IOSPECT.DK – TLF: +45 4290 9008 – Leopardvej 2, 7700 Thisted – CVR: 40562362