IOspect er blevet HubSpot-partner

Sideløbende med udvikling og salg af vores branchespecifikke apps, har vi i IOspect gennem årene også oparbejdet et omfattende kendskab til og erfaring med meget forskelligt software til brug i alle de mange aspekter af en virksomheds drift. Den viden bruger vi i dag til at hjælpe andre virksomheder. IOspect er nu blevet HubSpot-partner.

Vi kan hjælpe med at optimere din virksomhed

Vi kan hjælpe med at afdække virksomhedens behov og muligheder for at optimere processer, rutiner og arbejdsgange. De rette softwareløsninger dimensioneret til den enkelte virksomhed kan her gøre en betragtelig forskel.

Glade brugere af HubSpot

I takt med, at IOspect har fået flere data, kunder og opgaver at holde styr på har vores eget behov ændret sig. Det betød at vi i 2019 valgte at implementere platformen HubSpot. Vi har været både glade og begejstrede brugere af HubSpot lige siden.

IOspect er blevet HubSpot-partner

Vi får løbende henvendelser fra andre virksomheder, der ønsker at høre om vores erfaringer med HubSpot. Derfor har vi også valgt at ansøge om at blive HubSpot partner – og certificeringen – den fik vi i går!

Hvad er HubSpot?

HubSpot er en online platform, der indeholder alle de forskellige værktøjer og elementer en virksomhed skal bruge til sin inbound marketing.

For det første er HubSpot et CRM-system med alt det, der skal bruges til at samle virksomhedens kontakter og skabe relationer til jeres kunder. Med HubSpot kan I planlægge og udgive SoMe-opslag, opsætte landing pages, udgive blogindlæg og styrke jeres SEO. I kan optimere kundernes købsrejse, oprette formularer, workflows, e-mail flows og automatisere kommunikation målrettet til den enkelte kundes behov. Med HubSpot kan I selvfølgelig også tilknytte en professionel og effektiv kundeservice med livechat og chatbots.

Hvordan kan jeres virksomhed bruge HubSpot?

Alle værktøjerne i HubSpot har til formål at hjælpe jer med at indsamle og konvertere leads. Samtidig samler HubSpot alle data på jeres og kundernes aktiviteter, så I løbende kan tilrette og træffe de rette beslutninger omkring jeres inbound marketing strategi.

Som certificeret HubSpot-partner kan vi hjælpe jer med at blive klogere på, hvordan I kan bruge HubSpot til at generere leads og skabe vækst i jeres virksomhed.

Kontakt os

Er I interesseret i at høre hvordan vi i IOspect kan hjælpe med at afdække og afklare jeres virksomheds behov og muligheder for at optimere processer, rutiner og arbejdsgange. Eller er I interesseret i at høre mere om HubSpot? Så kan du booke et helt uforpligtende online møde med Jan lige her under. Vi glæder os til at høre fra jer.

Smart samarbejde med eindom

 

Ejendomsadministration! Bare ordet kan lyde tungt. I virksomheden eindom har de udviklet en platform, der gør det intuitivt og enkelt at administrere dine udlejningsejendomme. Brugerfladen er moderne og brugervenlig og din ejendomsadministration bliver overskuelig. I DomuSpect har vi lige lavet et samarbejde med eindom.

Har du et abonnement hos eindom, kan du nu også vælge at få DomuSpect – det digitale flyttesyn med i pakken. Og det er den helt store Exclusive-udgave af DomuSpect, du får adgang til gennem eindom. Fuld funktionalitet. Synkronisering og lagerplads i skyen – og samme gode support, som du måske er vant til hos DomuSpect.

Med det nye samarbejde mellem eindom og DomuSpect, kan du nu få samlet alle dine dokumenter et sted. Nu også dine flyttesyn. Det er da smart!

Vi glæder os til at fortælle meget mere om samarbejdet snart.

De regionale erhvervshuse

 

Kommunerne og de regionale erhvervshuse udgør sammen med den digitale erhvervsfremmeplatform Virksomhedsguiden.dk kernen i den decentrale erhvervsindsats i Danmark. Det regionale erhvervshus har altid været en stor hjælp for os i IOspect på de enkelte trin i vores rejse.

Erhvervshusene i Danmark

De regionale erhvervshuse fungerer som tværkommunale kompetencecentre og samler de specialiserede faglige kompetencer om virksomhedsdrift og -udvikling. Erhvervshusenes ydelser er tilgængelige for alle virksomheder med behov for specialiseret vejledning og dermed understøtter de erhvervslivet og vækst og udvikling i hele Danmark. Erhvervshusene fungerer endvidere som fysiske knudepunkter i erhvervsfremmesystemet og sikrer adgang til de højt specialiserede statslige ordninger.

Erhvervshusenes formål og opgaver

Erhvervshusene i Danmark tilbyder målrettet vejledning og problemafklaring til iværksættere og virksomheder i tæt samarbejde med bl.a. den lokale erhvervsservice, videninstitutioner og private rådgivere. De er sat i verden for at skabe bæredygtig udvikling og vækst i hele Danmark. Deres konsulenter med specialiseret viden står klar til at hjælpe virksomhederne.

Til deres hovedopgaver hører foruden specialiseret vejledning af alle danske virksomheder og rollen som knudepunkt til den rette rådgiver også adgang til udviklingsprogrammer til hjælp for udvikling af virksomhederne. Samtidig er de stærke regionale centre for udviklingen af erhvervsstrategi, programmer og projekter for virksomheder i regionen.

Vores regionale erhvervshus

Vores regionale erhvervshus er en rigtig god medspiller for os og vi har lige fra den spæde start med IOspect nydt godt af deres rådgivning og støtte på de enkelte trin i vores rejse.

Gennem dem har vi blandt andet fået adgang til hjælp fra Udenrigsministeriet og der igennem danske ambassader da vi begyndte at se ud over Danmarks grænser og vendte blikket mod først Storbritannien og nu også Tyskland. Det er også gennem det regionale erhvervshus, vi er blevet opmærksom på de udviklingsprogrammer, der har været målrettet os og vores situation på de forskellige stadier, vi har været igennem med virksomheden IOspect.

Opbakning fra erhvervshuset

Da vi i forbindelse med vores lancering af appen DomuSpect i Tyskland, gennem erhvervshuset søgte et vækstforløb til det skridt, var der også fuld opbakning fra deres side. Vi er både glade, taknemmelige og stolte af den anbefaling, vi fik med på vejen fra vores regionale erhvervshus:

“IOspect udvikler software til mobile enheder, der hjælper med at optimere arbejdsgange, der før var omstændelige og tidskrævende. IOspect har blandt andet udviklet appen DomuSpect – det digitale flyttesyn, som henvender sig til ejendomsadministratorer og boligudlejere. DomuSpect gør flyttesynet digitalt og dermed let og overskueligt for både udlejer og lejer. De har introduceret appen på det danske marked med god succes og ønsker nu at eksportere systemet til bl.a. Tyskland. Der er et stort potentiale på det tyske marked, som IOspect vil kunne få godt fat i, da de kommer med en prøvet løsning, som kan fungere på flere markeder. IOspect er ligeledes godt organiseret med kompetente ressourcepersoner på nøgleposter i virksomheden. Derfor ser jeg et stort potentiale for international vækst.”

/Anbefaling fra vores “lokale” regionale erhvervshus

Vi har netop fået tildelt vækstforløbet! 🙂

Ny app til lejere: HiLodger!

 

Præcis i dag har vi i IOspect lanceret sidste nye skud på stammen! Appen HiLodger er nu klar til download i version 1.0.0. til både iOS og Android. Appen HiLodger er et nemt lille dokumentationsværktøj til dig, der lejer en bolig.

Lejeboligens tilstand

Appen HiLodger er udviklet til dig, der lejer en bolig. Det kan være en feriebolig – et sommerhus, et Airbnb eller et hotelværelse – men det kan også være dit nye hjem. Uanset hvilken lejebolig du flytter ind i, kan det være en virkelig god ide at dokumentere boligens tilstand inden du tager den i brug. Det har vi gjort rigtig nemt for dig med HiLodger.

Måske lever boligen til fulde op til det indtryk den beskrivelse eller de billeder, du kunne bedømme ud fra da du skrev under. Måske lever den slet ikke op til forventningerne.

Ferieglæde?

Aaaarggh! Lige ankommet. Du glæder dig til at nyde ferien i de skønne rammer, du har fundet online, booket OG betalt…. Og så er ferieboligen slet ikke i den stand, du havde forventet. Har du prøvet det?

Vi er rigtig mange, der lejer ferieboliger hvert eneste år – og rigtig mange gange bliver ferien heldigvis lige, som man havde håbet på! Andre gange slet ikke!

Med appen HiLodger, kan du dokumentere den stand, du fandt din feriebolig i, da du ankom – og hurtigt sende en autogenereret pdf-rapport med alle dine “fund” til din vært!

 

Tjek dit nye hjem

HiLodger er i den grad også til dig, der lejer en bolig, der skal være dit nye hjem. I dag har en udlejer, der har mere end et lejemål, pligt til at indkalde dig til et flyttesyn, når du flytter ind og ud af lejeboligen. Flyttesynet skal beskrive og dokumentere den stand lejeboligen har før og efter, du har boet der og alle oplysningerne skal samles i en flyttesynsrapport. Det er ikke alle udlejere, der tager den pligt lige alvorligt og mange flyttesynsrapporter er enten mere eller mindre mangelfulde eller ikke-eksisterende.

Det er som sådan ikke dit problem – men det kan det gå hen og blive, når du en dag skal flytte fra lejemålet! Måske forlanger din udlejer, at du betaler for istandsættelse, der langt overstiger din vedligeholdelsespligt som lejer. I den situation er det rart at have dokumentationen i orden, så du ikke ender med den store regning.

Med HiLodger kan du lave dit eget flyttesyn og få alle detaljerne med. Vi har også givet dig mulighed for at tilmelde dig el ved indflytning – super nemt og helt ligetil.

Spred smil og god karma 

HiLodger er bestemt også skabt for at sprede smil og god karma, når alt går godt og din oplevelse lever op til – eller ligefrem overstiger – din forventning. Del dine gode oplevelser med din vært eller din udlejer og giv dem et smil på læben. Og når oplevelsen er knap så god? Så del det med dem og hjælp dem med at gøre det bedre til de næste lejere. Det er ren og skær god karma!

 

Hent og prøv HiLodger nu

 Tjek den ud. Hent den i App Store eller Google Play. Så er den lige ved hånden, når du skal bruge den. HiLodger er i øvrigt helt gratis! Det er god karma! 🧡 

 

Ny e-bog: Digitalisér din boligudlejning!

 

Vores nye e-bog “Digitalisér din boligudlejning – 7 nemme trin” er på gaden og den kan blive din! Bogen er skrevet i samarbejde med advokat Kim Krarup, der blandt andet har lejeret som et speciale. Du kan hente dit helt eget og gratis eksemplar lige her.

Få hjælp til din egen digitalisering

E-bogen “Digitalisér din boligudlejning – 7 nemme trin” er tænkt som en hjælp til alle de boligudlejere eller ejendomsadministratorer, der overvejer at gå i gang – eller gå videre – med at digitalisere sine arbejdsgange. I bogen giver vi et indblik i nogle af de muligheder, der er for at digitalisere de arbejdsprocesser, der knytter sig til administration af boligudlejning.

Med den nye lejelov fra 2016, og den seneste opdatering 1. januar 2019, er vi nemlig godt på vej til at kunne digitalisere alle processer vedrørende boligudlejning og ejendomsadministration. Mulighederne for at digitalisere er altså mange, men alligevel kan det være svært at komme i gang med omlægningen.

Digitalisering betaler sig

At digitalisere de arbejdsgange “man plejer” at gøre manuelt kan umiddelbart virke overvældende og besværligt for mange. I vores e-bog kommer vi med ideer til, hvor og hvordan du stille og roligt kan starte din egen digitaliseringsproces! I vores e-bog “Digitalisér din boligudlejning – 7 nemme trin” kan du blandt andet læse om digitale flyttesyn, lejekontrakter, underskrifter, screening og automatisering.

Det giver faktisk rigtig god mening at komme i gang med at digitalisere dine arbejdsgange. Digitale platforme og digitale værktøjer, gør det nemlig ikke alene muligt at spare tid og ressourcer på administration og gentagne processer. Digitale løsninger højner også kvaliteten af arbejdet, samtidig med at udlejer også sikrer sig i langt højere grad end tidligere.

Vi håber, du i e-bogen kan finde inspiration til at komme i gang med din helt egen digitaliseringsproces. Download dit eget og helt gratis eksemplar af vores nye e-bog “Digitalisér din boligudlejning – 7 nemme trin”, der er skrevet i samarbejde med advokat Kim Krarup.

God fornøjelse.

 

Tilmeld lejer til grøn el med DomuSpect

 

Vi vil rigtig gerne gøre vores del og bidrage til den grønne omstilling i samfundet. Derfor kan du nu gøre en grøn forskel, når du skal tilmelde din lejer til el under et indflytningssyn. Den el vi tilbyder i DomuSpect er nemlig blevet til helt grøn vindmøllestrøm. Nemt, trygt og helt grønt! 💚

Nem, tryg og helt grøn tilmelding til el

Med DomuSpect har det længe været nemt for dig som udlejer, at tilbyde tilmelding til elforsyning til din lejer. Når du udfører indflytningssyn med DomuSpect kan du nemlig gøre det direkte i appen! Det er nemt for lejer og så er det ikke mindst trygt for dig, som ellers hænger på regningen, hvis lejeren ikke får sig meldt til. Nu har vi taget en grøn beslutning! I samarbejde med SEF Energi vil det fremadrettet være ren vindmøllestrøm, vi tilbyder i appen.

Sort og grøn strøm

Den strøm, der produceres på kulkraftværker i Danmark, kalder man for sort strøm. Strømmen, der kommer fra vedvarende energikilder, som bl.a. vindmøller og solceller kaldes for grøn strøm. Den el, du som forbruger modtager i din bolig er en blanding af den grønne og sorte strøm, der er produceret. Sådan er det, fordi vi i Danmark kun har ét fælles ledningsnet, der transporterer strømmen ud til forbrugerne.

Vindstrømscertifikat

Når den sorte og grønne strøm blandes i det fælles ledningsnet, gør det så en forskel, hvilken strøm vi vælger? Ja! Den strøm, du forbruger, køber SEF Energi tilsvarende ind fra vindmøller. Slutbrugeren modtager et vindstrømscertifikat. Den er bevis for at den mængde strøm, der forbruges hos kunden, er dækket af 100% grøn vindstrøm.

Staten har styr på elproduktionen!

Energinet, der er en statsejet virksomhed og de har ansvaret for at sørge for, at der er overensstemmelse mellem efterspørgsel og udbud af el. Det samme gælder efterspørgsel og udbud af den grønne strøm. Når du vælger et grønt elprodukt, er der altså statsgaranti for, at den strøm du forbruger i det samlede regnskab er grøn.

Du gør en grøn forskel!

Når vi vælger, at det er den grønne vindstrøm, vi tilbyder i DomuSpect, så er det fordi vi har en holdning! Vi har en holdning til, at den strøm der produceres i Danmark skal være så grøn og at vi kan minimere og i bedste fald helt lukke for produktionen af den sorte el. Produktion af sort strøm udleder masser af CO2, der skader vores miljø og klima.

Vores grønne valg i DomuSpect er vores lille bidrag til den udvikling – og du gør en grøn forskel, når du tilmelder din lejer til el gennem DomuSpect.

Fremadstormende app-virksomhed rejser kapital i millionklassen til markedsudvidelse

MEGATREND INVEST og Vækstfonden skyder millionbeløb i IOspect ApS til lancering i udlandet af appen DomuSpect – det digitale flyttesyn

MEGATREND INVEST investerer i IOspect og træder dermed ind i ejerkredsen. Investeringen følges op af Vækstfonden og køreplanen mod yderligere vækst går over UK og Tyskland. IOspect står bag DomuSpect – det digitale flyttesyn, som på kort tid er blevet det foretrukne værktøj til digitale flyttesyn på det danske boligudlejningsmarked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedtekst: Jan Høilund Christensen, CEO IOspect i godt selskab mellem Steen Egsdal (tv) og Ulrik Falkenstrøm (th) henholdsvis CEO og COO hos MEGATREND INVEST

“Vi har set et perfekt match i IOspect ApS i forhold til den investeringsprofil vi har, og ikke mindst værdigrundlaget er en stærk faktor for det videre samarbejde. Med et stærkt team, et stort drive på at vækste virksomheden mod udlandet, og et centralt værdisæt om at gøre verden til et bedre sted gennem bæredygtig digitalisering, ser vi en stor synergieffekt mellem MEGATREND INVEST og IOspect ApS,” siger Steen Egsdal, CEO hos MEGATREND INVEST.

Henover sommeren har dialogen med MEGATREND INVEST vist sig at harmonere perfekt med IOspects vækstambitioner og værdigrundlag om at gøre verden til et bedre sted gennem bæredygtige, digitale løsninger. IOspect udvikler software, der flytter arbejdsopgaver fra papir til digitale platforme. Opgaver der før var besværlige og krævede flere arbejdsgange, optimeres og kan nu i stedet udføres og afsluttes på mobile enheder on-site. Det sparer ikke kun tid, men også masser af papir.

“Som en effekt af Covid-19 så vi i foråret 2020 muligheder for med fordel at ændre vores forretningsmodel i IOspect fra en pay-as-you-go model til en abonnementsløsning. Med den nye forretningsmodel fokuserer vi på en abonnementsløsning, der giver flere muligheder for at skalere – ikke mindst på det internationale marked.”, udtaler Jan Høilund, CEO IOspect, og fortsætter:

 Derfor er det en kæmpe gevinst, at vi har fundet en stærk medspiller i MEGATREND INVEST, der kan understøtte vores internationalisering, ikke alene med kapital men også med konkret viden og erfaring.” – Jan Høilund Christensen, CEO IOspect.

Om MEGATREND INVEST A/S 

MEGATREND INVEST er en velkonsolideret formidler af kapital mellem investorer, der søger alternative investeringsformer, og kapitalsøgende startup og vækstvirksomheder. Via risikospredning sikres et solidt afkast for investorerne. MEGATREND INVEST stiller krav til virksomhederne om ansvarlig og bæredygtig forretning baseret på 9 ledende megatrends og investerer målrettet i bæredygtige produkter og løsninger med fokus på verdensmålene.

Om IOspect ApS

IOspect ApS har udviklet en række apps til forskellige brancher, men fokuserer nu 100% på DomuSpect – det digitale flyttesyn og indgangen på det internationale marked. DomuSpect er blevet det foretrukne værktøj til digitale flyttesyn i Danmark og har på kort tid fået et godt fodfæste i UK. DomuSpect har i juli og august, sammenlignet med de første to måneder i år oplevet en vækst i antallet af downloads på mere end 300%. I løbet af foråret 2021 forventes DomuSpect lanceret på det Tyske marked.

Vi har fået en Innobooster!

 

YES!!! Mandag er favoritdag hos os fra nu af! Se lige hvad der lå i indbakken:

“Kære Jan Høilund Christensen. Det er os en fornøjelse at meddele, at Innovationsfonden vil investere i IOspect ApS på baggrund af Innobooster-ansøgningen”. Innovationsfonden “…investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets største udfordringer.” Den beskrivelse kan vi også godt lige leve med. Kæmpe TAK!

Danmarks Innovationsfond

Danmarks Innovationsfond blev etableret i 2014 og er et uafhængigt organ inden for den statslige forvaltning. Fonden har til formål at give tilskud til udvikling af viden og teknologi, der kan føre til vækst og beskæftigelse i Danmark.

De investerer i iværksættere, forskere og virksomheder der styrker det danske samfunds konkurrenceevne og bæredygtighed. Det gælder grønne teknologier, nye klimaløsninger, sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø, grønnere transport, et opstarts-eventyr, der er under opsejling – og en helt masse andet.

Fonden skal særligt understøtte løsninger på konkrete samfundsudfordringer og øge forsknings- og innovationsindsatsen i virksomheder, herunder små og mellemstore virksomheder.

Fonden ledes af en bestyrelse, der består af en formand og otte medlemmer, der alle er udpeget af uddannelses- og forskningsministeren.

Innobooster

Danmarks Innovationsfond har en række forskellige programmer, der skal søges midler igennem og et af disse programmer er Innobooster. Innobooster kan søges af iværksættere, start-ups og små og mellemstore virksomheder. Innobooster-programmet har til formål at give tilskud til virksomheder, der ønsker at udvikle, markedsmodne eller forbedre et nyt produkt, service eller proces. Tilskuddet gives for at øge virksomhedens konkurrenceevne og skabe vækst og kan være med til at mindske virksomhedens risiko ved projektet.

VVSpect i centrum

Den ansøgning vi i IOspect har sendt til Danmarks Innovationsfond og Innobooster-programmet drejer sig om videreudvikling af vores app VVSpect. Appen VVSpect er et professionelt dokumentationsværktøj til kvalitetssikring og nemt eftersyn af varmekilder. Det er blandt andet serviceeftersyn af varmepumper og ventilationsanlæg. Mange af disse kræver et årligt serviceeftersyn for at sikre, at de bliver vedligeholdt og dermed bliver ved med at køre effektivt.

Appen VVSpect fører fagpersonen – typisk en VVS’er eller elektriker – gennem en nem og logisk checkliste med mulighed for at indsætte fotos og noter. Det er nemt og hurtigt at indsætte fotos af fejl og mangler eller udførte forbedringer, og det kobles automatisk med det der er noteret således, at den automatisk genererede servicerapport giver et objektivt overblik af den udførte service. Det giver tryghed og rene linier for både kunden og fagpersonen, og servicerapporten kan både bruges hjemme på kontoret til dokumentation, egenkontrol og ekstern audit.

Nyt UI, UX og backend

Projektet, vi har søgt og modtaget tilskud til hos Innovationsfonden, omhandler blandt andet udvikling af en efterspurgt backend til brugerne og udvikling af et nyt UX og UI. Forkortelsen UX står for brugeroplevelse mens UI står for selve brugerfladen. Vi fokuserer også meget på at videreudvikle den kode, der ligger bagved – vores framework – blandt andet inden for områderne intelligente svar baseret på tidligere spørgsmål og automatiske beregninger af indtastede data. Vi glæder os til at komme videre med det hele.

https://innovationsfonden.dk/da

https://innovationsfonden.dk/da/programmer/innobooster

https://ufm.dk/forskning-og-innovation/rad-og-udvalg/andre-udvalg-og-fonde/danmarks-innovationsfond

DomuSpect på vej ud i verden

 

Digitalisering har over hele verden fået et voldsomt boost og efterspørgslen på digitale produkter stiger voldsomt. Ikke mindst grundet coronavirus, der desværre er blevet en del af vores virkelighed i 2020, har digitaliseringen af alt lige fra processer og produkter til socialt samvær fået endnu mere fart under vingerne. 

Vi mærker også den stigende efterspørgsel her. Med vores app DomuSpect – det digitale flyttesyn, forenkler og digitaliserer vi de indflytnings- og udflytningssyn der skal foretages på lejemål. DomuSpect er nu også udkommet i en engelsk version til det engelske marked og vi er i gang med at undersøge vores muligheder i flere potentielle lande. I den forbindelse er vi derfor ved at afdække, hvor vi kan få noget hjælp i den proces. Vores regionale Erhvervshus Nordjylland er en rigtig god medspiller for os og også i Udenrigsministeriet har de stærke ressourcer på den front.

I forrige uge havde vores CEO Jan Høilund Christensen derfor besøg af chefkonsulent indenfor internationalisering Özkan B. Köksal fra Udenrigsministeriet. Özkan er en meget kompetent mand på området – og så er han ovenikøbet utrolig rar 😊. Det er fantastisk dejligt og helt uvurderligt for os at have så kvalificerede og erfarne sparringspartnere at trække på, når vi selv bevæger os ud på ukendt grund.

Udenrigsministeriet og Özkan kan hjælpe os med at få adgang til de danske ambassader i de enkelte lande. På ambassaderne sidder endnu flere kompetente mennesker, der kender de forskellige lande indgående. Ambassaderne kan hjælpe os med at skabe kontakt til såvel potentielle kunder som til lokale markedsføringskanaler og fagkonsulenter. I hele processen kan Özkan fungere som det bindeled, der sikrer, at vi får den hjælp på ambassaderne, som vi har brug for, i og med han på den ene side har forståelsen for vores forretning og vores udgangspunkt, mens han på den anden side har indsigten i ambassadernes muligheder og kompetencer.

Vi glæder os til at komme ud i verden med DomuSpect!

Digital ejendomsadministration

Nu kan du komme i gang med digital ejendomsadministration via Propers smarte funktioner, alt sammen noget der gør din hverdag nemmere, bedre og mere sikker. Vi har lavet en super smart integration med Proper som gør det rigtig nemt at håndtere dine lejemål.

Proper er en digital platform udviklet til ejendomsadministration. Her kan du samle alle dine data om dine ejendomsportefølje og dermed automatisere og digitalisere hele din ejendomsadministration på en nem og moderne måde.

Hvis du bruger DomuSpect til flyttesyns rapporter kan du nu få indflytningsrapporter og fraflytningsrapporter direkte fra DomuSpect ind på dine lejemål i Proper. Det foregår helt automatisk og er helt gratis for dig – En meget nem og hurtig metode til at samle alt et sted.

Digital ejendomsadministration har aldrig været nemmere

Samarbejdet mellem Proper og DomuSpect er et perfekt eksempel på at nye teknologier gør det nemmere at håndtere opgaver som før var tidskrævende og besværlige.

Med det digitale flyttesyn fra DomuSpect er det nu meget nemt og hurtigt at lave et flyttesyn, hvor alt bliver husket, fordi man føres igennem en smart check liste.

Ønsker man så at håndtere lejemål og lejere ja så er det smart at systemerne taler sammen, som det f.eks er tilfældet i samarbejdet med Proper. De indflytningsrapporter eller fraflytningsrapporter du laver i DomuSpect kan du nemt få ind på de rigtige lejemål i Proper.

Og med den slags samarbejde på tværs af løsninger bliver det pludselige meget nemmere at være udlejer eller ejendomsadministrator.

Vi sidder klar her på chatten hvis du vil vide mere om mulighederne. Check også gerne Propers egen hjemmeside hvor du kan få meget mere at vide om hvad de kan hjælpe dig med – se linket nederst.

Kontakt os eller Proper på info@helloproper.com / tlf. 89 88 80 76
Så får vi dig sat op med det samme.

Læs mere om Proper – din digitale ejendomsadministrator : https://www.helloproper.com/

INFO@IOSPECT.DK – TLF: +45 4290 9008
Leopardvej 2, 7700 Thisted –
CVR: 40562362