Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/www/iospect.dk/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Samarbejdsaftale med eCo Solutions

IOSPECT har indgået samarbejdsaftale med konsulentvirksomheden eCo Solutions.

eCo Solutions rådgiver virksomheder vedr. software- og IT-løsninger, og fremover vil eCo Solutions på vegne af IOSPECT stå for salg og kundekontakt i Sydjylland og på Fyn.

Jan Høilund Christensen fra IOSPECT siger: “Vi forventer os meget af samarbejdet med eCo Solutions og ser frem til at være stærkt repræsenteret i Syddanmark. Samarbejdsaftalen betyder konkret at vores “salgsafdeling” er betydeligt styrket i det Sønderjyske og på Fyn, og vi har allerede nu underskrevet den første kundeaftale formidlet af eCo Solutions.”

IOSPECT arbejder p.t. på en udvidelse af SPECTOR frameworket som vil betyde yderligere fordele for håndværkere og konsulenter der arbejder med og formidler vinduer og døre – dette sker på konkret foranledning af samarbejdet med eCO Solutions.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

INFO@IOSPECT.DK – TLF: +45 4290 9008 – Leopardvej 2, 7700 Thisted – CVR: 40562362