APPS - Mangler du en?

IOspect Apps er bygget på en modulær platform – derfor kan vi rulle en app ud til din branche hurtigt og effektivt.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne, det er nemmere end du tror.

Se et udvalg af vores apps herunder:

Domuspect

DomuSpect – det digitale flyttesyn er udviklet til dig der er udlejer og selv administrerer dine lejeboliger.

Administrerer du lejeboliger for andre er DomuSpect det helt rette værktøj for dig når du skal lave fraflytningssyn og indflytningssyn.

Vi har også håndværkere, pedeller og andet godtfolk blandt vores kernebrugere – kort sagt: alle der skal lave et flyttesyn kan med stor fordel bruge DomuSpect.

Hilodger

HiLodger – Judge your lodge

Når du flytter i ny lejebolig, lejer sommerhus, Airbnb eller er på hotel, så kan du nemt og hurtigt dokumentere fejl, mangler, rengøring og forbrug. Send rapporten til din udlejer så du har dokumentationen i orden.

VVSpect

VVSpect – eftersyn på varmekilder

Serviceeftersyn og opstart på ventilation, varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarmeanlæg, oliekedler og gaskedler. Appen guider dig igennem eftersynet vha. intelligente spørgsmål så alt bliver udført korrekt

IsoSpect

Isolatørernes professionelle værktøj

Det vigtigt at der vælges det rigtige isoleringsmateriale og at der laves korrekte beregninger undervejs. IsoSpect er et træfsikkert værktøj til nye isoleringsopgaver, efterisolering og andet isoleringsarbejde.

SolarSpect

Inspektion af solceller

SolarSpect er udviklet til eftersyn og inspektion af solceller. Følg checklisten og få vished for at solcelleanlægget kører optimalt og giver den bedste performance på outputtet. Det er blevet ekstra vigtigt i disse tider med høje elpriser.

FloorSpect

Gulvspecialistens professionelle værktøj

FloorSpect er den professionelle gulvmands foretrukne værktøj til kvalitetskontrol og eftersyn af både nye og gmale gulve. Men intuitiv checkliste og mulighed for at koble fotodokumentation ind i pdf-rapport, er det nemt at løfte kundetilfredsheden betydeligt.

WinSpect

Vinduesmontage og eftersyn

Er de nye vinduer indsat korrekt, eller trænger de gamle vinduer enten til en renovering eller en udskiftning? WinSpect har en nem checkliste der guider gennem inspektionsfasen, og hjælper med at identificere evt. fejl og mangler.

Nye apps på vej:

Autobranchen

Dokumentation og eftersyn

Byggematerialer

Data & sporing

Security

Vagtrundering og kvalitetskontrol