Softwareudvikling

IOspect tilbyder erfarne udviklere til store som små udviklingsprojekter. Vores udviklere er selvkørende, kan tænke selv, og ud af boksen. Vi har altid fokus på at lave den bedste løsning på kortest mulig tid.

Komplet løsning eller indgå i teams?

Vi kan gnidningsfrit indgå i eksisterende udviklingsteams, og vi deltager gerne på f.eks sprintmøder. Vi kan også løbe med bolden og styre hele processen og projektet, fra start til slut, så du kan fokusere på andre ting. Vi kan leverer naturligvis dokumentation så andre kan overtage projektet nemt og hurtigt.

Hvilke kodesprog er vi stærke i? Tryk på læs mere her til højre.

Hvad er softwareudvikling?

Softwareudvikling er processen med at designe, skrive, teste og vedligeholde computerprogrammer og software. Det involverer også at analysere brugerbehov og at designe og implementere softwareløsninger, der opfylder disse behov.

Softwareudvikling kan omfatte mange forskellige discipliner og metoder, herunder programmering, projektledelse, kvalitetskontrol og dokumentation.

Her er en liste over nogle af de mest almindelige kodesprog: Java, Python, C++, JavaScript, C#, PHP, Ruby, Swift, Go, Kotlin, Scala, TypeScript, Rust, Shell.

Det er vigtigt at bemærke, at populariteten af ​​kodesprog kan variere afhængigt af branchen eller anvendelsesområdet, og listen kan ændre sig over tid.

Hvordan kan IOspect hjælpe din virksomhed med softwareudvikling?

Vi arbejder bedst Remote, da alle vores udviklere bor i det skønne Thy, og vi er åbne for en dialog om hvordan vi bedst indgår i dit team eller et samarbejde forhold til fremmøde hos dig.

Vores udviklere er erfarne, med mange vellykkede projekter i bagkataloget. Lige fra udvikling af native apps til google play og AppStore, apps bygget på cross platform, API’er, hubspot tilpasninger og integrationer til tredjepartsystemer, opbygning af softwaresystemer fra bunden, tilpasning af softwareplatforme, databaseudvikling og rigtig meget andet.

Se listen herunder som giver en kort oversigt over vores kompetencer – fandt du ikke det du søgte på listen? Kontakt os – vi kan helt sikkert finde en løsning.

Kodesprog, Database & Frameworks

Kodesprog:
.NET (Dot NET) / C# (C-Sharp)
TypeScript / JavaScript
HTML
CSS / SCSS / SASS
NodeJS / NestJS
Angular
PHP / Laravel
Python

App Kodesprog:
Flutter / Dart
Ionic
NativeScript

Database:
Microsoft SQL Server (MSSQL)
MySQL / MariaDB
MongoDB
NoSQL

Frameworks / Værktøjer:
GIT
Firebase
Docker
Google Cloud Platform (GCP)
Microsoft Azure
WordPress
Umbraco

Kontakt os og få et estimat på dit udviklingprojekt

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dit udviklingsprojekt og hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere og indfri dine mål. Ring på TLF: +45 4290 9008 eller send en mail til info@iospect.dk