Konsulentydelser

Vi rådgiver og udfører konsulentarbejde inden for:

– Softwareudvikling
– Processoptimering
– Forretningsudvikling
– Kunderejsen
– Business Intelligence
– Rådgivning SMV Digital
– Rådgivning Innobooster

Softwareudvikling

Apps til iOS og Android, backend, frontend, integrationer, API’er, databaseudvikling, maintenance og upgrades, specialdesignede & håndkodede systemer, store som små, vi har prøvet det meste, og det vi ikke kender, kan vi hurtigt sætte os ind i. Læs mere her.

Business intelligence

Vi har praktisk erfaring med indsamling af data fra mange forskeligartede kilder, og har arbejdet med et hav af BI systemer. Vi ved hvad der virker og hvad der skal fokuseres på, så datastrømmen giver indsigt og værdi.

Kunderejsen

Hvad sker du når din kunde møder dit produkt, service eller virksomhed? Hvordan kan optimerede softwareplatforme og automatiserede processer være med til at skabe en bedre oplevelse for dine kunder, og en bedre bundlinje for din virksomhed? Lad os guide dig til konkrete og brugbare metoder der giver værdi.

Hubspot Partner

Hubspot er blot én af de mange softwareplatforme som vi har indsigt i. Vi er certificerede Hubspot partnere, hvilket man ikke lige bliver på en eftermiddag. Hvis du vil noget seriøst med din kunderejse, dine data, automatisering, kommunikationsplatforme, og meget mere, så kan Hubspot være løsningen. Læs mere her.

SMV Digital

Få op til 100.000kr i tilskud til privat rådgivning hos os. Vi er godkendte rådgivere under SMV Digital, og vo hjælper dig med sparring vedr, ansøgningsprocessen og afrapporteringen. Vi har hjulpet en lang række SMV’er med digitaliseringsprocessen, viden om softwareplatforme, automatisering, visualisering og brug af data og mange andre centrale områder der giver en bedre bundlinje. Læs mere.

Innobooster

Vi har selv genneført 2 Innoboosterforløb, som modtagere af støtteordningen, og vi kender hele ansøgningsprocessen indefra. Vi rådgiver vedr. ansøgningen og budgettet til et Innoboosteransøgning, og bringer både vores egne og netværkets kompetencer på banen for at finde rette samarbejdspartner til udviklingsforløbet under Innovationsfonden.